Hjem / Opskrift / Nye kartofler med salat- og gulerodstop-pesto, samt bagt hellefisk med frisk salsa

Nye kartofler med salat- og gulerodstop-pesto, samt bagt hellefisk med frisk salsa

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Kartoflerne bliver skrubbet og koges derefter i ca. 8-12 min, til de er færdige.

Fisken bliver bagt i ovnen, med salt og lidt smør, ved 180 grader i ca. 12-15 min. 

 

Pesto:

Mandlerne ristes ved mellemhøj varme i et par minutter og køler derefter ned. Efterfølgende hakkes alle ingredienserne i en minihakker. 

 

Frisk salsa:

Alle ingredienser bliver skåret fint og blandes sammen, hvorefter det smages til med salt, olivenolie og citron. Den må gerne være lidt syrlig, så den er et frisk modspil til fisken. 

 

Inden servering, vendes kartoflerne i pestoen og salsaen anrettes ovenpå fisken. Velbekomme!

 

 

- Af Line Sander

Ingredienser: 

Kartofler

Hellefisk

Salt

Lidt smør

 

Pesto: 

20 stk. mandler

En lille håndfuld salat

En lille håndfuld gulerodstoppe

ca. ½ fed hvidløg eller 2-3 stk. hvis det er de små friske.

Olivenolie

Salt

 

Frisk salsa:

1 tomat

ca. 5 cm agurk

Friske skalotteløg, gerne med top (efter smag)

Gulerodstoppe

Salt

Olivenolie

Citron

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.