Hjem / Opskrift / Nye kartofler i tomatmole

Nye kartofler i tomatmole

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Start med at skrælle og snitte løg, selleri, chili og hvidløg fint. Varm herefter olien op og steg det grønne ved lav varme til det er guldent og blødt. Tilsæt så tomaterne i grofthakkede versioner. Lad stå og simre i til tomaterne er kogt ud, og tilsæt så eddike. Skrub kartoflerne imens tomaterne koger ind.

Imens molen koger igen koger ind, koges kartoflerne i spilkogende, saltet vand. Vær påpasselig med de nye kartofler. På denne årstid er de ved at nå et stadie, hvor de skal have lidt mere end man tror. 

Hæld vandet fra kartoflerne, smag molen til med salt og krydderier og bland så herlighederne sammen. 

Ingredienser: 

2 per. 

600g. nye kartofler
6 store tomater
2 stængler blegselleri
1 helt hvidløg (ikke bare et fed ;) )
1 mild chili (eller mere)
Evt. et løg
2 deciliter olie.
1/2 deciliter æbleeddike
1 spiseske knust korinader eller et kvart bundt friskt. 
Evt. muskatnød, kardemomme m.m. 
 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.