Hjem / Opskrift / Nordisk Rød Karry

Nordisk Rød Karry

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Kyllingkødet skæres i tern og svitses i olie

Grønsagerne skæres i strimler.

Fintsnittet hvidløg, løg og ingefær tilsættes, når kyllingen er brunet.

Derefter tilsættes karrypasta og kokosmælk og blandingen varmes igennem.

Gulerødder, jordskokker og palmekål tilsættes de sidste 5 min.

Smages til med soya eller salt, kværnet korianderfrø og friskpresset lime. 

Serveres med perlespelt, som forinden er kogt med lidt urtebouillon.

/Marianne Holm

 

 

Ingredienser: 

400g kyllingfilet i tern

En god håndfuld palmekålblade

1 stort løg

2 hvidløgsfed

2 cm ingefærrod

5 jordskokker

2 gulerødder

1 tsk rød karry pasta

1 dåse kokosmælk

Perlespelt

1 limeskive

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.