Hjem / Opskrift / Nem pasta med graskær og bacon

Nem pasta med graskær og bacon

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Dæk græskarternene med kogende vand og kom tilsvarende grøntsagsbouillon i. Kog dem indtil de er møre. Hæld vandet fra,  men gem 1 dl. grøntsagsbouillon til saucen. Kom græskarternene i en foodprocessor med den ene dl grøntsagsboullion, mælk, muskatnød, chiliflager og revet parmesan. Blend til cremen er cremet og tyk. Tilsæt evt. mere mælk eller vand, hvis du vil have den tyndere. Smag til med salt og masser af friskkværnet peber. Hæld græskarsaucen tilbage i gryden og hold den varm.

Steg baconen sprødt på en pande og læg den færdigstegte bacon over på et stykke køkkenrulle. Hak eller bræk den efterfølgende i små tern. 

Kog pastaen til den er al dente og bland dem sammen med græskarsaucen. Vend 2 håndfulde fint hakket salvie i og servér pastaen med den sprøde bacon. Drys med friskkværnet peber og flagesalt.

Der kan alternativt rives en squach fint og tilsættes. Det er også yderst lækkert!


Inspireret af JulieKarla.dk 

Ingredienser: 

700 gr. skrællet hakkaido græskar i grove tern
Vand og grøntsagsboullion
70-100 gr. revet parmesan
1/2 tsk. muskatnød
1/2 tsk. chiliflager
2 store håndfulde frisk salvie
1 dl mælk
1 dl grøntsagsbouillon
200 gr. pastaskruer, gerne fuldkorns
100 gr. bacon

Evt. fintrevet squach 


Af Maria Lund Kloster

 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.