Hjem / Opskrift / Mostbrassieret blegselleri

Mostbrassieret blegselleri

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Braisseret blegselleri kan bruges til mangt og meget, fisk, fjerkræ, eller som her stegt nyretap og græskarmos. 
Det essentielle er at der skal være masser af sukker og syre. 

Del blegselleriet op i stængler, skyld dem grundigt og læg dem i et ovnfast fad. 
Skær en hel citron ud i både og fordel bådene udover og imellem stængerne. 
Hæld godt med salt på, og dæk med most til det dækker halvt. Hvis der bruges most skal dette gerne være sødet med most. 
Dæk fadet med staniol og sæt fadet i ovn forvarmet til 175grader. og brassier blegsellerien i ca. 45min. 

 

 

Ingredienser: 

4 pers.

1 helt blegselleri 
Æblemost (Eller en sukkerlage/sirup)
Evt. en stor spiseskefuld honning
1 Citron
Salt
 

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.