Hjem / Opskrift / Marmelade af havtorn, hyben, gulerod og æble

Marmelade af havtorn, hyben, gulerod og æble

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Skræl og udkern æblerne, skær dem i tynde skiver.
Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det koge sammen i en halv times tid.
Det er ikke nødvendigt at tilsætte melatin, da pektinet i frugterne selv jævner rigeligt.
Hvis du helst vil have en ensartet marmelade, så giv den lidt med stavblenderen
- jeg synes dog, det er fint, at man kan skelne de forskellige ingredienser.
Fyld marmeladen på skoldede glas. Portionen giver cirka 3 glas på hver 4 dl.

Meget inspireret af http://www.idegryden.dk/opskrift/marmelade-af-havtorn-hyben-gulerod-og-a...

/ Lise W

 

Ingredienser: 

400 g æbler
300 g rensede hyben,
50 g havtorn,
200 g reven gulerod,
500 g rørsukker
1 vaniljestang.
1/2 dl vand.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.