Hjem / Opskrift / Lune kikærter med rosenkål og æbler

Lune kikærter med rosenkål og æbler

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Hæld vandet fra kikærterne, skyl dem med rent vand og hæld dem i en gryde med frisk vand sammen med hvidløg og timian og kog efter anvisning på pakken. Hæld vandet med timian og hvidløg væk.

Smelt smør og olie i en høj pande ved medium varme og steg løget et par min, tilsæt kikærterne og steg med yderligere et par minutter. Tilsæt æbletern og rosenkål og steg yderligere 3-4 min eller til ønsket konsistens.

Tag af varmen, tilsæt citronskal, citronsaft, kapers, hasselnødder og persille og vend det rundt. Smag til med salt og peber.

Smager godt til stegt kylling eller boller i karry

/Christina

 

 

 

 

 

Ingredienser: 

4 pers (som tilbehør) ellers 2 pers

100 g kikærter, udblødes i vand i 8-12 timer inden tilberedning

1 fed hvidløg

4-5 kviste timian

2 spsk raspolie

1 stor spsk smør

1 løg (gerne rødløg), pilles og hakkes

2 æbler, udkernes og hakkes

20 rosenkål, renses og skæres i skiver

saft og revet skal af 1 citron

1spsk saltede kapers (skylles)

1 dl hasselnødder, grofthakket

1 stor håndfuld bredbladet persille, grofthakket

Salt og peber

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.