Hjem / Opskrift / Lun knoldsellerisalat med sølvbeder og hvidløg

Lun knoldsellerisalat med sølvbeder og hvidløg

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

 

Som tilbehør er der nok til to personer, som hovedret vil portionen ikke række til mere end én. 

Tip: Hvis du har en rest ris, nudler eller lignende, kan det med fordel tilsættes. 

  1. Riv knoldselleri  og hvidløg på den grove side af rivejernet.
  2. Skær porren i skiver og hak sølvbeder i små stykker. 
  3. Put det hele på panden med tamari og vand, og steg det ved høj varme i omkring 5-7 minutter, mens du rører rundt i det. Hvis vandet koger væk, tilsat da lidt mere efterhånden.
  4. Imens blander du dressingen. Bland alle ingredienserne sammen og tilsæt vand ind til det har den konsistens du ønsker. 
  5. Når det hele er mørt og gennemstegt er det klar til servering med dressingen. 

 

Ingredienser: 

 

Salaten:

  • 200 gram knoldselleri
  • 4-5 stængler sølvbeder
  • 1 porre eller 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1/4 dl tamari (glutenfri sojasauce)
  • 1 dl vand

Dressing:

  • 1 spsk tahin
  • 1 spsk peanutbutter
  • 1 spsk tamari
  • 1 tsk eddike eller citronsaft
  • Vand

 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.