Hjem / Opskrift / kartoffelsalat

kartoffelsalat

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
En lille opskrift på hjemmelavet kartoffelsalat når nu der er så mange kartofler i den kommende pose. Det er et sundere alternativ end til den man kender fra mormors middagsbord.

Kog kartoflerne, så der stadig er lidt bid i dem. Lad dem køle af (de skal være helt kolde). Skær kartoflerne ud relative store stykker og hak løgene. I en skål blandes fromage frais og mayonaise (put fromagen i først, tilsæt 1 tsk sennep og smag til med mayonaisen, citron, salt og peber). Tomat, agurk og purløg bruges som pynt i rigelige mængder.

Ved godt at der ingen mængde angivelser er på, men plejer bare at koge de kartofler jeg nu en gang har, og bruge under 1/2 bøtte fromage frais. Jeg kan bedst lide når man kan se kartoflerne og dressingen nærmere fungerer som tilbehør, fordi det er kartoflerne jeg godt kan lide

Opskriften er udviklet ud af inspiration af alverdens opskrifter og er et kompromis mellem at det skal smage godt, være sundt og let at lave, samt primært indeholde ting jeg allerede har i mit køleskab

 

/Maria Louise

Ingredienser: 
alle ingredienserne kan bruges i de mængder man synes er bedst

Kartofler
radiser
fromage frais 0,2%
lidt mayonaise
citronsaft
dijon sennep
agurk
et par tomater
purløg
løg. 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.