Hjem / Opskrift / Indiansummer brasseri

Indiansummer brasseri

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Skrald kartoflerne, skær dem i tern og kog dem i let saltet vand. Steg tofupølserne samtidigt.

Skær bønner i 1 cm stykker og kog dem med de sidste 3 minutter sammen med karfoflerne. 

Hak hvidløgene groft og steg dem. Tilsæt så kartofler og bønner (uden kogevand).

Hæld hvidvinseddiken på.

Tag bladene af timianen og hak dem.

Tilsæt timian, feta og soltørrede tomater. Lad ikke fetaen smelte helt.

Smag til med salt og peber.

Server på en bund af salat og med tofupølser på toppen.

 

Skrevet af Mikkel Damborg

Ingredienser: 

700 gram kartofler (cirka)

en håndfuld grønne bønner

et skvis hvidvinseddike

hvidløg (efter smag og behag)

salt og peber

en håndfuld feta

en håndfuld soltørrede tomater

et par kviste frisk timian (tørret går også an)

en pakke tofupølser (fx fra Aldi)

blandet salat

olivenolie (eller lignende)

Kommentarer

hvis du drejer hovedet vender billedet rigtigt, og rosé vin går godt til retten.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.