Hjem / Opskrift / Honningsirup

Honningsirup

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Jeg er fuldkommen tosset med foreningens honning, og de spændende forskelle, som opstår ved tidspunkt for slyngning, område, blandingsforhold m.v.

Imidlertid kan tyk honning til tider være besværlig at bruge i en hurtig vending til dressinger, ud over grød, i cocktails m.v.

Et godt trick er at lave små mængder honningsirup ofte. Det tager rent ud sagt ingen tid, det gør arbejdet med honningen meget lettere, og til tider kan det bringe smagsnuancer frem i honningen, da de bliver tydeligere ved den mindre sukkerfordeling.

Skal det gå stærkt, så hæld honning i et varmeresistent glas, hæld kogende vand ved, og rør rundt til honningen er opløst i vandet, og man har en klar sirup tilbage.

Det kan holde sig i mindst en uge under låg på køkkenbordet, men duft efter, hvis glasset har stået længe. Det kan begynde at gære spontant.
 

Ingredienser: 

2/3 honning til 1/3 varmt vand (kogende, hvis det skal gå stærkt). Evt. lidt salt og citronsaft.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.