Hjem / Opskrift / Hokkaidosuppe med ingefær

Hokkaidosuppe med ingefær

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Løg svitses af, hvidløg, hokkaido i stykker og resten af ingredienser tilsættes.

Det hele koger til hokkaido er blødt.

Ingefærstykket tages op og presses for saft ned i suppen, det tørre smides ud, det er for trevlet.

Det hele blendes og smages til med salt og peber. Server med en klat græs yoghurt.

Ingredienser: 

1 hokkaido

1 løg

et par fed hvidløg

"tommelfinger"-størrelse ingefær

Grøntsagsfond

(evt andre rester grønt/rodfrugter der skal tømmes fra køleskabet)

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.