Hjem / Opskrift / Hokkaido/grønkålssalat

Hokkaido/grønkålssalat

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
Hokkaidoen skæres i skiver og ristes på en pande i smeltet kokossukker og olivenolie. Drys lidt salt over de færdigstegte græskar.
Grønkålen renses grundigt og skæres i tynde strimler.
Balsamico og olivenolie drysses hen over grønkålen og det vendes rundt i bedste Jamie Oliver stil - altså med fingrene :-)
Skær hokkaidoen i mindre stykker og kom det i grønkålen.
Hak parmesanen i mindre stykker. Drys parmesanen og granatæblekernerne over grønkålen.

Opskriften er let inspireret af den talentfulde Salattøsen og så alligevel helt anderledes :-)

/Marianne Holm
Ingredienser: 

0,5 hokkaido
2 spsk. kokossukker
Olivenolie
2-3 stilke grønkål
2-3 spsk. granatæblekerner
En humbel god øko. parmesan
Hasselnøddebalsamico (eller anden sød variant)

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.