Hjem / Opskrift / Hjertebøffer med mos & forårshvidløg

Hjertebøffer med mos & forårshvidløg

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Skræl kartofler og jordskokker og snit dem fint. Lad dem koge i usaltet vand, til de er møre og mosbare. 

Lidt før rodfrugterne når dette stadie, sættes bøfferne over ved høj varme på en stegepande. De skal have 2 min på hver side. 

Tilsat salt og lad herefter bøfferne hvile af panden, imens rodfrugterne moses, vendes med olie og smages til med salt og peber. Imens disse moses, hældes de fintsnittede hvidløg på stegepanden, og pande og hvidløg koges af med æblemost.

Det hele anrettes med mosen nedest, så bøfferne, og tilsidst hvidløg og afkog. Husk at salte og drys evt. med chiliflager af god kvalitet.

Ingredienser: 

Pr. Person

tre skårne bøffer af oksehjerte på ca. 2 centimeters tykkelse
3 kartofler
3 store jordskokker
1 forårshvidløg med blade. Fintsnittet 
1 spiseskefulde rapsolie
1 lille sjat æblemost
salt & Peber
1 drys stærk chili

Kokosolie til stegning

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.