Hjem / Opskrift / Hjemmelavet remoulade til friskfangede fisk -MUUUUUMS:)

Hjemmelavet remoulade til friskfangede fisk -MUUUUUMS:)

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Hak alt fint og rør det hele sammen og juster smagen med sødt, salt, surt så det giver den rette remou-smag og masser af knas fra friske grøntsager, du bestemmer nærmest selv hvilke og hvor meget. Jeg har svært ved at angive præcise mængder, da jeg eksperimenterer efter lyst og indhold i køleskabet.

Men ret nemt og lækkert - god fornøjelse ønsker Signe :)

Ingredienser: 

5 spsk god øko mayo

2 spsk cremefraiche/skyr el. lign

2 spsk hakket syltede agurk, asier, græskar hvad man nu har

2 spsk finthakket kapers

En stor håndfuld finthakket gulerødder, hvidkål og gerne lidt løg og evt. æble

Friskhakket estragon/kørvel el anden favoritkrydderurt

Et skvæt citron, evt. lidt sennep og så smages til med salt, peber og lidt sukker

Gurkemeje til at give lidt farve

 

 

 

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.