Hjem / Opskrift / Hønsekødssuppe

Hønsekødssuppe

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Dag 1.
Tag alle elementer til grundsuppen og put dem i en stor gryde. Overhæld med vand så det dækker, sæt låg på gryden og tænd på laveste blus. Lad stå til næste aften. Skum gerne tre gange undervejs, omend der ved så svag varme ikke vil forekomme meget skum. 

Dag 2. 
Før der spises. 
Si suppen, og kasser alt andet end hønsekødet (det pilles forsigtigt af skrogene)
Vask, skræl og snit alt det grønne meget fint, og hæld det ned i den nu klare suppe. Kog til det grønne er mørt, og hæld kødet ved, så det kan nå at blive varmt. Smag til med rigeligt salt og eddike (eller citron), og server. Evt. med urter på toppen og brød til

Ingredienser: 

Grundsuppe til mange

Mindst en suppehøne
Evt. hønseskrog fra tidligere madlavning
2 løg
1/4 blegselleri
1 æble
1 gulerod


Hønsekødssuppe til mange

Den siede grundsuppe
Kød af suppehønerne
1 løg
2 gule beder
4 kartofler 
2 porrer
1 hvidløg
Eddike
Evt. urter til toppen

 

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.