Hjem / Opskrift / Hønsebryst og Skorzonerrod

Hønsebryst og Skorzonerrod

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Skræl skorzonerrødderne. Husk at sætte dem i is- eller citronvand som de skrælles færdigt. Ellers bliver de misfarvede. 

Steg hønsebrysterne efter anvisning af slagter m.v. (tiden kommet meget an på alder og saltlage). Husk at de ikke må steges tørre, så bliver det en sej omgang istedet for en dejlig dyb smag af kylling.

Når brysterne er stegt, sættes disse til side i staniol, for at sætte sig. Skorzonerrødderne lægges på panden, og steges fire min på hver side. I de sidste to min tilsættes spinaten, der kun lige skal falde let sammen. 

Imens skorzonerrødderne steges, røres mayonaisen med tang, citronsaft og evt. en lille smule chili.

Pak brysterne ud, anret på tallerken og server   

Ingredienser: 

2 personer

2 stykker sprængt hønsebryst (Eller kyllingfilet eller andre lignende stykker)
12 skorzonerrødder
1 håndfuld spinat
1 deciliter god mayonaise (evt. hjemmerørt)
2 spiseskefinhakket, tørret blæretang (eller anden tang efter tilgængelighed)
Citronsaft
 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.