Hjem / Opskrift / Gulerodsalat

Gulerodsalat

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Jeg ynder at holde tingene enkle og visuelle, så man får smag og farver i sit måltid.

Måske kender I denne salat, men min mormor plejede at lave den til både varme og kolde retter og derfor elsker jeg den selvfølgelig. Jeg vil derfor gerne dele den med jer nu hvor jeg har fået fat i skønne råvarer i denne uge.

Fremgangsmåde:

Skræl gulerødder og æbler og riv dem på groft rivejern. 

Bland æblecidereddike, lidt vand, lidt citronsaft, honning og salt og peber i en skål.

Vend salaten i og smag til med ovenstående efter smag.

Klar til servering.

Det er bedst at spise den samme dag:)

 

Tina Hvidholm

kogebogsgruppen

Ingredienser: 

Til 2 personer

2 gulerødder 

3 små æbler

2-3 spsk æblecidereddike

lidt vand

citronsaft

salt og peber

honning

 

 

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.