Hjem / Opskrift / Grillet Pastinak m Karamelliseret Rødløg & GrønkålSalat samt Svinemørbrad

Grillet Pastinak m Karamelliseret Rødløg & GrønkålSalat samt Svinemørbrad

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Grillet pastinak 

Skræl og halver pastinakkerne, grill på en grillpande(alternativt en alm. pande) uden fedtstof. Vend pastinakkerne efter ca. 5 min ved rimelig hård varme og giv dem 5 min. mere på den anden side, krydr godt med salt & peber. TIP:Brug en tung gryde til at ligge ovenpå pastinakkerne for at få den gode stege skorpe/grillmærker som giver meget af smagen
Karamelliseret rødløg m timian
 Skræl rødløg og skær i skiver. Varm olien op og tilsæt løg, sæt varmen på lidt over middel og brun løgene godt(som til bløde løg). Tilsæt herefter timian, 1 tsk honning og 1 spsk æblecidereddike for skrue lidt op for smagene. Slut af med at krydre med salt & peber.
Salat m kål, æble & valnødder Start med at hakke valnøddekernerne groft. Derefter skal de tørristes på en godt varm pande til de tager noget farve - tilsæt så lidt god olivenolie og salt og rist videre et minut eller to.Skær æblerne i tynde skiver og vend i den plukkede kål, smag til med olie, eddike samt salt/peber. På toppen fordeles de ristede nødder 

Svinemørbrad

Svinemørbraden steges på pande eller grillpande i ca. 15-18 min og krydres godt med salt & peber - lad den hvile i ca. 10 min før servering.

Af - Michael Rühmecke Jepsen

 
Ingredienser: 
Ca. 4 personer(2voksne & 2 børn)2 store pastinakker2 stk rødløg
5 kviste timian - finthakket
Olie til stegning
1 tsk honning
1-2 spsk æblecider eddike250 gram Rød grønkål - skyllet & plukket1 æble
1/2 dl valnøddekerner
Olivenolie
Æblecidereddike
Salt/peber1 stk svinemørbrad      
Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.