Hjem / Opskrift / Grønsags-spaghetti med spaghettigræskar

Grønsags-spaghetti med spaghettigræskar

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Skær skrællen af græskaret af, og skær græskaret i to halve. Bag det i ovenen ved ca 200 grader i ca 20-25 min. Skær de andre grønsager ud i fine tynde, strimler og hak hvidløget fint. Når græskaret er færdigbagt skal det køle af og herefter kan man med en gaffel give det ud i strimler. 

Put olie på en pande og tænd for middelvarme, svit hvidløg ganske let - det må ikke blive brændt - og tilsæt herefter dine hakkede grønsager og skru lidt op for varmen. Svits grønsagerne indtil de er møre* og tilsæt herefter spaghettigræskar-strimlerne og vend hele molevitten rundt. Kryder med salt og peber. 

* afhænger meget af hvilke grønsager der er brugt og størrelsen på disse. Jeg havde mit på panden i ca. 10 min.

Jeg bruger ofte dette som alternativ til pasta, da det er en let måde at få mange grønsager til aftensmad på og det kan laves af de grønsager man nu en gang har (og det er et hit som frokost dagen efter!). // Maria 

Ingredienser: 

til 2 personer:

1/2 spaghetti-græskar

2 porrer 

1 stor gulerod

5 skozorner-rødder

Hvidløg

Olie

evt persille til pynt.

 

Tilberedningstid: ca. 30-35 min

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.