Hjem / Opskrift / Grønkålsgrød med lyserød peberrodscreme

Grønkålsgrød med lyserød peberrodscreme

Average: 5 (1 vote)
Vejledning: 

Riv den rå rødbede og bland den med skyr, salt, peber og peberrod - smag til med citron/eddike, sennep eller sukker.
Kog havregrynene op med vand og most.
Tilsæt æbleternene og lad det koge ind under omrøring. Det tager cirka 5 minutter.
Rør groftklippet grønkål og salt i grøden inden servering.

Spis den sammen med den lyserøde peberrodscreme og lidt frisk peberrod på toppen.

/Lise W.

Ingredienser: 

1 portion:
1 dl havregryn
1 dl vand
1 dl æblemost
1 lille æble i tern
1 håndfuld grønkål
1 lille rødbede
1 spsk skyr
4 cm peberrod
salt, peber
evt. citron/eddike, sennep og sukker

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.