Hjem / Opskrift / Græskarsuppe

Græskarsuppe

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Til restaurantdagen den 15. november 2014 blev der serveret græskar i lange baner -
her følger opskriften på suppen:

Tænd ovnen på 150 grader varmluft.
Halver græskarrene, skrab kernerne ud og bag dem med snitfladen nedad i en halv time (til de er møre)
Steg porrene let i olie, mens vandet til bouillonen sættes over i en keddel.
Hak chili groft og steg med et par minutter.
Tag græskarrene ud af ovnen og put dem i gryden.
Dæk til med bouillonen og kog i et kvarters tid.

Rist græskarkernerne i ovnen med lidt groft salt
- til de er puffet op. Det tager 8-10 minutter

Blend suppen og smag til med salt, peber og citronsaft.
Tilføj mere vand, hvis konsistensen er for tyk.

Velbekomme fra Lise W.

Ingredienser: 

Et par spsk olie
1 stort, eller 2 små hokkaido
1 lille butternutsquash eller et halvt stort
1 porre
1 liter bouillon
Chili, salt og peber
Citronsaft

Græskarkerner til drys

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.