Hjem / Opskrift / Græskarbrød

Græskarbrød

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

En fremgangsmåde til at ændre sin ynglingsopskrift kunne være:

Opløs gær i letopvarmet vand sammen med honning og salt som sædvanligt, og sæt skålen i røremaskine. Tilsæt 50g.  græskarmos og begynd at tilsætte mel. Bedøm undervejs om dejen binder sammen imens du tilsætter melet under konstant æltning (dejen skal være fin og sammenhængende). Binder dejen godt kan mere græskar tilsættes efter smag. Bliver dejen ved med at være våd, så find ekstra mel frem, den skal være gerne være håndterbar. Hæv og bag normalt. 

Ingredienser: 

At lave græskarbrød er ikke nogen stor kunst. Man tager som sådan bare en velafprøvet opskrift på et hvedebrød, og tilsætter kogt, most græskar som erstatning for en del af væden. Mængdeangivelser, hævetid m.v. er derfor svære at præcisere, for det skifter alt efter melets kvalitet, græskarmosens fugtighed m.v. En grundregel er dog, at luftige, hvederige brødopskrifter er bedst, og des bedre grundopskrift, des bedre resultat. Det kan laves både med langtids og korttidshævning m.v.

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.