Hjem / Opskrift / Fyldte chilifrugter

Fyldte chilifrugter

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Hungarian Wax er en enormt velsmagende mild chili, som vi pt. får en del af i ugens poser. Det skal man være glad for, for man kan meget med de små djævle. Prøv som her at servere dem som forret. Man kan evt. fremskaffe nogle lækre røde eller gule peberfrugter og bruge samme fremgangsmåde, så børnene kan lege med.

Start med at sætte chilifrugterne i ovnen under en varm gril. De skal have ca. 5 min (meget afhængigt af gril) eller til de mørknes let og skindet begynder at slippe kødet. Hold godt øje med dem, frugtkødet må ikke blive for mørt og uhåndterligt. Tag dem ud af ovnen og læg dem i en beholder med låg. Slå ovnen over på 200 grader varmluft. Chilierne skal nu køle lidt ned i et lukket miljø, så deres let bitre skind bliver nemt at fjerne. 

Sæt linserne over i kogende, saltet vand. De skal have ca. 10min. 

Imens skæres løget ud, og steges gyldent i olivenolie i en stegepande. Når de har taget farve og er ved at blive gennemsigtige, tilsættes karry, og herefter tomatpure. vend rundt, og tilsæt linserne og koriander (husk lige at hælde vandet fra dem først ;) ). Vend rundt igen og tag panden af blusset. 

Find chilifrugterne frem og pil skindet af. Pas på med ikke at rive chilien i stykker i processen, så vær nænsom. Skær herefter toppen af chilifrugterne og pil forsigtigt kernerne ud af frugten. Lige så nænsomt fyldes de sammenkogte linser herefter i chilien. Fyld gerne også hætten og sæt denne tilbage så chilien ser hel ud. Læg den forsigtigt i et ovnfast fad, og giv alle chilierne endnu fire minutter i ovnen.

Tag ud og server overhældt med god olie, eller en yoghurtdressing til. 

 

Ingredienser: 

Pr. Person
2 stk. mellemstore chili pr. person 
30g. røde linser
1/2 rødløg
1 spiseske tomatpure
knust eller frisk koriander
1 halv teske god karrypulver 
salt 

God olivenolie
Evt. ekstra chili
 

 

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.