Hjem / Opskrift / Friske forårsruller med hvidkål, forårsløg, purløg og peanutbutterdip

Friske forårsruller med hvidkål, forårsløg, purløg og peanutbutterdip

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
  1. Start med at koge nudlerne efter anvisningen på posen, og stil dem så til afkøling. 
  2. Bland imens alle ingredienserne til dippen, og stil så den til side. 
  3. Snit hvidkål i fine strimlet, forårsløg i små stykker og finthak purløg.
  4. Skræl gulerødderne og lav strimler af dem med skrælleren. 
  5. Tilsæt sojasovs, hoisinsauce og citronsaft til de afkølede nudler og bland det godt sammen. 
  6. Nu skal du rulle dine rispapirsruller. Hvis du ikke har prøvet det før, kan du finde en video på Youtube, det giver kyndig vejledning. 
  7. Start med at lægge hvidkål, forårsløg og purløg. Læg nudler oven på og slut af med gulerodsstrimler. Rul.

Note: Der bør være fyld til omkring 8 ruller. Server dem som en forret eller lav nogle flere, og server dem som hovedret. De kan også serveres som en del af en asiatisk tapasanretning med sushi, forårsruller og nogle lækre salater. 

 

God fornøjelse////

Vikki

Ingredienser: 

8 stykker rispapir

Nudler:

100 gram fuldkornsnudler, tørvægt

2 spsk sojasovs

1 spsk hoisinsauce

2 spsk citronsaft

Grøntsager:

3 stængler forårsløg

15 gram purløg

200 gram hvidkål

2 mellemstore gulerødder

Peanutbutterdip:

3 spsk peanutbutter

4 spsk sojasovs

1 spsk hoisinsauce

3 spsk citronsaft

1/4 tsk chilipulver

15 gram finthakket purløg

6-8 spsk vand

 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.