Hjem / Opskrift / Frisk pasta med (cremet) jordskokkecreme

Frisk pasta med (cremet) jordskokkecreme

Average: 5 (1 vote)
Vejledning: 

Kog jordskokkerne i 500 ml vand med boullion og hvidløg, det tager ca. 15 min. 
Snit imens porrerne fint og blancer dem 1-2 min. 
Når jordskokkerne er kogt færdige, blend dem da med 1-3 dl vand, hvidløg, chiliflager og citronsaft indtil det får en cremet konsistens. Vi brugte en blender, men jeg vil anbefale en staublender. Smag til med salt og peber. 
Kog nu pastaen som anvist (vores to 4 min). Når pastaen er færdig dræn den da for vand og vend den i en gryde sammen med jordskokcremen og de blancherede porrer. Smag den til. Når retten er godt varm tages den af og serveres straks, evt. med et drys parmesan hvis man ikke ønsker en vegansk version. 

Retten kunne, hvis man er til det, piftes lidt op med stegt bacon eller laks.


Af Maria Lund Kloster 
 

Ingredienser: 

500 ml vand
1 boullionterning
2 fed hvidløg
300 g rensede jordskokker i halve
2 tsk. chiliflager
Saft fra 1/2 citron
250 g frisk fuldkornspasta
3 små porrer
Salt og peber
Evt. parmesan

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.