Hjem / Opskrift / Fredsfisk aka veganske fiskefileter

Fredsfisk aka veganske fiskefileter

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Obs! Portionen af fredsfisk er meget stor, og kan sagtens halveres. 

Tænd ovnen på 180 grader varmluft, og dæk to bageplader med papir.

Skræl eller skrub pastinakkerne alt efter hvor tyk skrællen er. 

Skær dem på langs i ca. 1 cm tykke skiver. 

Bland mel og vand sammen til en tyk dej i en skål eller et fad, hvor der er plads til at dyppe pastinakkerne. 

Bland rasp i en anden skål eller fad og tilsæt salt og peber. 

Dyp enkeltvis pastinakskiverne i dejen og derefter vendes de i rasp, og læg dem så på bagepladen. 

Når de alle er panerede, sættes pladerne i ovnen, hvor de bages i 30 minutter. Byt eventuelt om på pladerne halvvejs, så alle bliver bagt lige meget. 

Imens de bager smørres rugbrødet med Naturlis smørbar, og anrettes med salatblade. 

Hvis du vil have en mere fedtet version af fredsfiskene, skal du efter de 30 minutter stege dem et par minutter på hver side på panden i smørbar. 

Anret fresfiskene på rugbrødet og pynt med picalilly og kapers. Server med en citron båd, så der kan dryppes frisk citronsaft på. 

 

Ingredienser: 

900 gram pastinakker

4 dl hvedemel eller kikærtemel

4 dl lunkent vand

6 dl rasp

Salt og peber

Naturli' økologisk smørbar 

Picalilly remoulade ouré

Kapers

Salatblade

Rugbrød

Citron

 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.