Hjem / Opskrift / Fødselsdagsboller med spinat

Fødselsdagsboller med spinat

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
Først blandes gær med vand. Salt, sukker og olie tilsættes,
Melet røres i til dejen er som en tynd/mellemtynd havregrød; dejen skal være meget lindOg så skal den ellers passe sig selv et koldt sted mellen 1 - 4 timer; afhængig af hvornår man har tid til at bage. Jeg klatter nogle boller på en plade med en ske - sætter ovnen på 225 grader og bager bollerne ca. 20 minutter.Jeg bager ofte lidt hårdt - så bliver skorpen mere sprød og det italienske mel kommer bedre til sin ret ( synes jeg )! Linda Have
Ingredienser: 

​Ca 20 gram gær

Ca. 0.5 liter vand (måske lidt mere)Lidt olivenolieGroft saltLidt rørsukker Spinat  (Alternativt: Brændenælder, revet gulerødder, rødbede - hvad man har, kan sagtens bruges) Meltyper:HvedemelFuldkornshvedemel GrahamsmelEn anelse durumhvede
Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.