Hjem / Opskrift / Cremet rodfrugtsuppe

Cremet rodfrugtsuppe

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Smelt ghee/ kokosolie i en gryde ved middel varme. Tilsæt løg og steg i ca. 10 min, de skal ikke blive brune, men bevare deres fyldne farve og blive bløde, derfor ved middelvarme. Tilsæt rodfrugter og chili og steg i yderligere 5 min. Tilsæt vand, grøntsagtboullion og laurbærblade og kog til rodfrugterne er møre, ca. 10-15 min. Tag nu laurbærbladene op og blend det hele med en staublender. Smag til med salt. 
Server straks, evt. med sprøde rodfrugtschips til. 

Af Maria Lund Kloster

Ingredienser: 

2-3 pers. 

2 spsk. ghee eller kokosolie 
1 hakket løg
500 g skrubbede rodfrugter skåret i tern (jeg brugte 250 g jordskokker og 250 g kartofler) 
1/2 chilifrugt 
750 ml kogende vand
1 tsk. grøntsagsboullion 
2 laurbærblade 
Salt
 

 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.