Der udleveres ikke poser eller andet i denne uge, da Byens Højskole er lukket. Vi vender snart tilbage med detaljer for oktober.
Brændnældepesto
Primære faneblade

Vejledning:
Brændenælderne hældes over med kogende vand, for at fjerne de små fimrehår der brænder.
Pluk derefter bladende fra stilkene.
Bland alle ingredienser i en foodprocessor og tilsæt olie undervejs alt efter hvor flydende og fin man vil have sin pesto.
Her er der brugt den lækre økologiske olivenolie fra colombani.dk.
Smag til med salt of pepper.
Ingredienserne er efter smag og man kan tilsætte så meget og så lidt som ens smagsløg har lyst til.
Pestoen kan bruges på pasta, til kartofler og som smørelse på brød.
af Christina Jacobsen
Ingredienser:
Et par håndfulde brændenælde
Lidt persille
Et par valnødder
2 fed Hvidløg
2 spsk. Parmesanost
Olivenolie
Citron
Salt og pepper
Kategorier:
Tilføj kommentar