Hjem / Opskrift / Brændnældepesto

Brændnældepesto

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Brændenælderne hældes over med kogende vand, for at fjerne de små fimrehår der brænder.
Pluk derefter bladende fra stilkene.

Bland alle ingredienser i en foodprocessor og tilsæt olie undervejs alt efter hvor flydende og fin man vil have sin pesto.
Her er der brugt den lækre økologiske olivenolie fra colombani.dk.

Smag til med salt of pepper.
Ingredienserne er efter smag og man kan tilsætte så meget og så lidt som ens smagsløg har lyst til.

Pestoen kan bruges på pasta, til kartofler og som smørelse på brød.

 

af Christina Jacobsen

Ingredienser: 

Et par håndfulde brændenælde

Lidt persille

Et par valnødder

2 fed Hvidløg

2 spsk. Parmesanost

Olivenolie

Citron

Salt og pepper

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.