Hjem / Opskrift / Aspargessalat med rabarber

Aspargessalat med rabarber

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Skyl og skræl de hvide asparges, læg dem i koldt vand. Knæk både grønne og hvide asparges, skær dem helt tynd og kom dem i koldt vand.
Rabarber skylles og snittes helt fint og kommes i koldt vand.
Kog eddike, saften af citron op med honning og tilsæt sennepsfrø – lad køle af.
 
Bland asparges med lagen når den er kølet af, vend forsigtig med skvalderkål.
Server til hovedret eller som en del af forretten.

Kilde: Kold College

rettet 13.04.16 Christina M Klausen

Ingredienser: 

4 store hvide asparges
8 grønne asparges
4 stænger rabarber
1 liter skvalderkål (kun de små skud)
1 citron
1 spsk. Sennepsfrø
1 spsk. Honning
½ dl. Eddike
Salt og peber

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.