Hjem / Opskrift / Aspargesolie

Aspargesolie

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Dette er en super nem måde at få mest muligt ud af sine asparges. Til første workshopweekend i opførelsen af Huset, serverede vi det som tilbehør til flere forskellige typer focaccia, og det viste sig at være meget populært. 

Læg alle aspargesresterne i en gryde, og overhæld med olie til det lige akkurart dækker. Lad indholdet af gryden varme op til vandet begynder at forlade aspargesne i bobler, men uden at det på nogen måde begynder at koge, syde eller ryge. Lad stå ved denne temperatur i ca. tyve min, og lad herefter aspargesne trække i olien i et par timer eller natten over. Sig herefter olien fra skræller m.m. og nyd en intens smag af asparges til alt fra brød, pasta og kød. Man kan også bruge olien som basis for mayonaise, ægte saucer eller lade den indgå direkte i bagværk.

rettet 13.04.16 Christina M Klausen

Ingredienser: 

Skræller, ender og frasortering fra klargøring af så mange asparges som muligt (helst hvide).
Neutraltsmagende olie til at dække (Solsikke- eller vindruekerne)
 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.