Hjem / Opskrift / Asparges i estragonmayo

Asparges i estragonmayo

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Start med at skrælle alle asparges og knæk den træge ende af (tilføj et let pres til stænglen, og den vil selv knække af hvor det træge begynder). Gem skræller og bunde til aspargesolie

Blend mayoen lind med alle urter, og smag til med citronsaft, salt og tabasco. Det skal ikke være stærkt.

Sæt aspargesne over i koldt vand, sammen med evt. træge stænger og andet overskydende estragon. Lad vandet koge op under låg, tilføj salt og fjern gryden fra varmen. Lad aspargesne stå og trække i det varme vand i ca. 8 min. Stik gerne i dem undervejs, eftersom tilberedningstid varierer meget efter tykkelsen. 

Tag aspargesstænglerne op af vandet og vend dem i mayonaisen og server. 

rettet 13.04.16 Christina M Klausen
 

Ingredienser: 

Tilbehørssalat til to personer

200g. Hvide asparges

2 spiseskeer god mayo (vegansk eller traditionel, opskrift følger)
1 sjat tabasco
Citronsaft
1 stor håndfuld estragon

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.