Hjem / Opskrift / Alliancemarmelade

Alliancemarmelade

Average: 5 (1 vote)
Vejledning: 

Skær rabarberene i små stykker, skræl og fjern kernehuset fra æblerne, udsten blommerne og skær dem i kvarter. Lad først sukker, blommer, æbler, rabarber og korn fra én vaniliestang koge ud til en grødet masse i en gryde. Blend evt.  – lad det koge op. Hvis du ønsker en fastere konsistens kan du tilsætte ca. 1 tsk melatin oprørt med et par skefulde sukker og give det et minuts opkog hvorefter marmeladen hældes på glas.

Disse frugter er blot hvad jeg kunne finde i haven, fryseren og vildnisset. Prøv dig frem.

Du kan også prøve dig frem med andre variationer og tilsætte stikkelsbær (halve hvis de er store) og hele brombær.

Lises opskrift - revisited af Mette

rettet 13.04.16

 

Ingredienser: 

200 g sukker

300 g blommer

300 g æbler

200 g rabarber

1 vaniliestang

evt. 1 tsk. melatin alt efter hvor fast man ønsker marmeladen

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.