Hjem / Opskrift / Ølandshvedekylling

Ølandshvedekylling

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Kyllingen klargøres og krydres med hele timiankviste, salt og lidt citronsaft.  Den hele citron kommes ind i kyllingen. Tilberedes i ca 1 time og 45 min ved 190 grader varmluft. 

Jordskokkerne og hvidløgene bages med de sidste 40 min.

Ølandshvedekernerne koges i rigeligt vand tilsat bouillon i ca. 45 min.

Salaten laves af fintsnittet palmekål, tomater (uden kerner), lidt citronskal samt en blanding af lidt olie/granatæbleeddike.

Det hele anrettes med lidt af stegeskyen.

/Marianne Holm

Ingredienser: 

1 hel øko-kylling

1 citron

5 kviste timian

salt 

8 jordskokker

4 solo hvidløg

2 tomater

1 lille bundt palmekål

Lidt citronskal

Lidt olie/granatæbleeddeike

Ølandshvedekerner

Kategorier: 

Kommentarer

Det ser rigtig lækkert ud!
Jeg kan ikke undgå at bemærke skrællen på jordskokkerne. Kan man godt spise skrællen?
Tag det ikke ilde op.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.