Hjem / Opskrift / Æggekage

Æggekage

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 

Steg bacon på en pande.
Hæld fedtet fra og skru ned for blusset.
Pisk æg og mælk sammen.
Steg æggemassen på panden ved svag varme, så den ikke brænder på.
Når æggemassen er stivnet, er den klar til krydring med salt og peber.
Server æggekagen på rugbrød med sennep, ristet bacon, tomater i både og friskklippet purløg.

 

Ingredienser: 

3-4 æg efter størrelse
1 dl mælk
10 skiver bacon
Purløg
8 skiver rugbrød

Evt 4 modne tomater
God sennep

Kategorier: 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.