Hjem / Opskrift / Æblekagen med mandler og kanelsukker fra "æblepresserdagen"

Æblekagen med mandler og kanelsukker fra "æblepresserdagen"

Average: 5 (5 votes)
Vejledning: 

Pisk æg og sukker i en skål. Tilsæt øvrige ingredienser og rør godt.

Skræl æblerne og skær i både. Bland sukker og kanel på en tallerken og vend æblebådene i her. 

Hæld dejen i en tærte/springform ca. 24-26 cm. og put æblebådene ned i dejen og drys med hakkede mandler.

Jeg bagte den i varmluftovn ved 175 g. i ca. 45 min.

 

Kilde: familieopskrift/Signe

 

Ingredienser: 

Dej:

3 æg

250 g sukker

150 g smeltet smør/margarine

150 g mel

2 tsk vaniliesukker

1 tsk bagepulver

 

Fyld:

4-5 æbler

1/2-1 dl sukker

1-2 tsk kanel

40 g mandler

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.