Hjem / Opskrift Kategori / vaniljestang

vaniljestang

Tiramisu à la Brødrene Price

Jeg har desværre ingen billeder af denne lækre sag, dog står jeg 100 % ind for opskriften, da det er en opskrift jeg har lavet mange gange og forfinet gennem det sidste års tid. Min tiramisu adskiller sig ved at ladyfingerne kun er dyppet ganske kort i kaffeblandingen og derfor undgår at lægge vand og gøre desseretn våd og klaske sammen som jeg tit synes tiramisu gør. Men de får lige præcis nok væde til at blive bløde og optager smag, specielt hvis du vælger en espresso, og de ligger mellem lagene af creme som små bløde kaffekager.

Juleposen 2012!

Så er frosten væk igen og jeg har fået mulighed for at lave den sidste pose for i år. Den bliver ikke helt så krydret som sidste år, men håber den er ok. Hvis man ikke synes der er æbler nok i posen, kan man købe æbler i løssalg til 2 kr. pr. stk. Køb mindst et enkelt æble pr. mand, så de ikke skal ligge i butikken til næste år. :) Æblemosten er desuden sat ned til kun 10 kr. stk! Så køb dem i en fart inden der er udsolgt.

Abonnér på vaniljestang

Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/odenseff.dk/public_html/sites/all/modules/rules/ui/ui.plugins.inc on line 0