Hjem / Opskrift Kategori / sukkertang

sukkertang

fællesspisning 19.04 2012: paneret sukkertang, kartoffelpizza, gulerodstærte

Paneret sukkertang (4-5 personer)

Fra Nikolaj Kirks Mit Lykkelige Køkken:
Skyl sukkertangen grundigt i iskoldt vand og dryp den af. Bland mel, karry og sesam godt sammen. Skær eller klip tangen i stykker a 4×4 cm og vend dem i melblandingen. Bag dem helt sprøde i masser af hed olie. Tag dem op og lad tangen dryppe godt af på fedtsugende papir. Drys med fint salt. Server som snack eller salattopping.

 

Rabarber/radisesalat (til 15 personer)

Paneret sukkertang - vegansk

Rækker til 4-5 personer Ingredienser: 2-3 stykker sukkertang Hvedemel 1 spsk karrypulver 1 tsk sesamfrø vindruekerneolie Fremgang: Skyl sukkertangen grundigt i iskoldt vand og dryp den af. Bland mel, karry og sesam godt sammen. Skær eller klip tangen i stykker a 4x4 cm og vend dem i melblandingen. Bag dem helt sprøde i masser af hed olie. Tag dem op og lad tangen dryppe godt af på fedtsugende papir. Drys med fint salt. Server som snack eller salattopping. Kilde: Nikolaj Kirks 'Mit lykkelige Køkken' /Lise

Posen uge 16

Så begynder der at ske noget med de nye varer der kommer op af jorden! I denne uge introducerer vi blandt andet agurker og radiser. 1 kg kartofler, Venevad, øko 500 g jordskokker, Venevad, øko 400 g små porrer, Venevad, øko 1 bdt. løvstikke, Holistia, øko 1 bdt. kørvel, Holistia, øko 2 bdt. radiser, Broendegården, øko 200 g sukkertang, Nordshell 2-3 stk agurker, Markhaven, øko Der er 46 bestillinger og 4 løssalgsposer. Ruben, Indkøb

Portulak med simret sukkertang - vegansk

Fremgang: Bladtang, fx sukkertang, konbu eller fingertang udblødes og skæres derefter i meget fine strimler. Strimlerne simres i sød risvin (mirin) eller sherry sammen med lidt sojasovs indtil strimlerne er blanke og lidt klistrede. Strimlerne blandes sammen med portulak, som er plukket i mindre stykker. Fundet på denne glimrende hjemmeside om tang Modificeret af Lise W
Abonnér på sukkertang