Hjem / Opskrift Kategori / mel

mel

Brændenældekage

En simpel, vegansk kage, som godt kunne gå hen og blive en klassikker hjemme hos os. Første gang lavet til fødevarefællesskabets seks års fødselsdag. Burde også være oplagt til skovture eller kaffen på en lun forårsdag.

---

Klatkager

Bland alle ingredienserne. Smelt lidt smør på panden og hæld det i dejen.

Steg hver omgang klatkager i lidt smør.

Tip: hæld dejen på panden med en sovseske.

Lad klatkagerne blive godt faste inden de vendes.

Server med kanelsukker, æblemos eller anden frugtkompot.

 

Af Lise Wind-Hansen / Skrevet ind af Line Sander

Aloo Jeera og chapati

Den 16. november 2013 slog Odense Fødevarefællesskab og Ulandsforeningen Svalerne dørene op til restaurantdag a'la Bangladesh.
For et 30 kroner kunne man sætte tænderne i en lækker bengalsk frokost lavet på fynske økoafrgøder.
Menuen var vegansk og stod på Aloo Jeera, som er en stegt, krydret kartoffelret, serveret med chapatibrød og mild æblechutney.
Læs mere om arrangementet her

Abonnér på RSS - mel