Hjem / Opskrift Kategori / Møde

Møde

Møder i juni - alle er meget velkomne

Arrangementgruppemøde, onsdag d. 18 juni kl. 16.30

Kom og hør om hvilke arrangementer der er på tegnebrættet, vær med til at planlægge en sommerfest, restaurantdag eller foreslå et foredrag!
- Kontakt gruppen på arrangement@odenseff.dk eller Lise Wind-Hansen på 23982666. Så kan du også høre hvor mødet bliver afholdt.

 

Kernegruppemøde, onsdag d. 18. juni kl 19.00 i butikken i Vindegade 75-77.

Medlemsmøde i september!

Så er det ved at være tid til et medlemsmøde igen nu hvor sommerferie for de fleste er slut. Jeg har lavet en foreløbig dagsorden, som der evt. kan tilføjes flere punkter til om nødvendigt.

Mødet er onsdag d. 19. september kl 19-22 på Ungdomshuset i Nørregade.

Tags: 

Dagsorden for medlemsmøde 20. juni

Medlemsmøde på onsdag den 20. juni

Sted: Ungdomshuset | Nørregade 60, 5000 Odense C Tid: kl. 19-22

Punkter for mødet: Velkomst Valg af referent og ordstyrer

Fællesspisning:

  • Mulighed for gæster til fællesspisning i ”Den Grønne Gryde”?

Løssalg:

  • Skal indkøbsgruppen købe flere løssalgsvare, basisvare, ekstravare?
  • Løssalgsvare som ikke er lokale?

Lokaler:

  • Nyt om nye lokaler

Andet:

Tags: 

Indkaldelse til ekstraordinær generaforsamling mandag d. 25 juni kl. 19

D. 4. juni blev der holdt kernemøde om struktur og ledelsesform. I den forbindelse valgte Morten at trække sig som formand. Der skal derfor vælges en ny formand. Samtidig skal der vælges en ny suppleant, da en af de nuværende suppleanter er blevet suppleret ind i bestyrelsen. Mødet afholdes mandag d. 25 juni kl. 19 i butikslokalet. Vi glæder os, at se jer til mødet. :)
Tags: 

Kernegruppemøde d. 11 juni

I morgen er der Kernegruppemøde fra kl. 19.00-22.00 i butikslokalerne. Undskyld den alt for sene udmelding.
Tags: 

Medlemsmøde, onsdag den 20. juni

Medlemsmøde i OdenseFF afholdes onsdag den 20. juni. Sted: Ungdomshuset | Nørregade 60, 5000 Odense C Tidspunkt: Kl. 19-22 Foreløbige punkter for dagen er: Nye lokaler samt foreningshus. Rammerne for løssalg – konkret forslag om ikke lokale løssalgsvare. Alle medlemmer som groupper er inviteret til at stille forslag til dagens program på Gdocs, alternativt direkte til mig. Tobias Perquin  
Tags: 

Kassemester laugsmøde og crashkursus

Til medlemsmødet onsdag d. 18 april blev det bestemt, at der skal afholdes et crashkursus for at uddanne flere kassemestre på een gang. Denne opgave tog jeg på mine skuldre, og kurset vil blive afholdt onsdag d. 2. maj klokken 17:00-18:00. Til dette kursus skal jeg bruge en eller to af jer "gamle" til at hjælpe mig, alt afhængigt af hvor mange der kommer for lære - hvis nogen ønsker at melde sig frivilligt, skal I bare skrive en mail til mig og møde op, når tid er.

Dagsorden til medlemsmøde i Odense Fødvarefællesskab onsdag d. 18. april

Sted: Ungdomshuset | Nørregade 60, 5000 Odense C Tid: 19-22 1) 19.00 - 19.15 |Opstart af møde Først skal vi finde én til at styre ordet,  og én til at skrive ordene ned. Makkerparret er bedre kendt som ordstyrer og referent. 2) 19.15 - 19.45 | Sådan får vi fyldt vagtplanen ud (oplæg) Der har været problemer med at få besat nogle af vagterne. Nu har PR-gruppen gjort et godt stykke arbejde med at promovere vagterne og afmystificere, hvad det kræver at være kassemester.
Tags: 

Kød - kød ikke?

Onsdag d. 18. april kl. 19-22 holder vi medlemsmødet i Odense Fødevarefællesskab. Stedet er Ungdomshuset, Nørregade 60. Spørg i receptionen og de rare folk leder dig hen til det rigtige lokale. På mødet skal vi blandt omkring, hvorvidt Odense Fødevarefællesskab skal sælge animalske produkter som kød og æg.

Tags: 

Generalforsamling!

Marts er generalforsamlingstid! Sæt derfor kryds i kalenderen d. 28. marts, hvor vi afholder foreningens første generalforsamling siden den stiftendende. OdenseFF blev stiftet som forening d. 23. marts 2011. Du kan se vores nuværende vedtægter under fanebladet "Om OdenseFF" -> "vedtægter". Forslag til dagsordenen skalsendes til morten@odenseff.dk senest d. 14. marts. Den nuværende dagsorden kan ses ved at følge dette lille link:

Sider

Abonnér på Møde