Hjem / Opskrift Kategori / krydderurter

krydderurter

Mexi lazy slaw

Pres limesaften og bland med finthakket chili og lad det stå og trække lidt.

Resterende ingrediens snittes eller rives fint, til sæt salt, peber, lidt eddike og evt lidt sukker og til sidst limesaften med chili. Kram det hele godt imorgen. Smager fantastisk til din burrito, dine quesedillas eller tacos. 

 

-Anna-louise

Grøntsagstærte

Grøntsagerne renses og skæres i mindre stykker.
Hytteosten og æggene røres sammen med grøntsagsblandingen.

Krydr med salt/peber/knuste sennepsfrø.

Blandingen hældes i en aflang tærteform og bages i 40 min. på 175 grader varmluft. 
Der drysses med revet ost, og tærten bager 10 min ekstra indtil osten er gylden.

Velbekomme :-)

Rødbedesalat med granatæble

riv rødbederene og rist kernerne.
ryst dressingen sammen
bland alle indgredisenser sammen

 

Forårsfrikassé - vegetarisk

Til 2 personer. Ingredienser: 10-12 stk kartofler 1 porre 1 spsk. smør 3 dl sødmælk (oprindelig er opskriften med fløde, men lettere mælk dur også) 1,5 spsk. hvedemel 5 asparges 2 håndfulde ærter Kvart citron (når jeg har brugt en økocitron, gemmer jeg altid skallen i fryseren og bruger biocitronsaft på flaske, hvis jeg ikke har nogen frisk citon liggende) Frisk persille, purløg eller dild Salt og peber Fremgang: Kog kartoflerne møre i letsaltet vand (ca. 15 minutter). Skær dem ud i grove tern. Hak porren i skiver. Smelt smørret i gryden og steg porren let.

Hokkaidodip - vegetar

Halver hokkidoen, fjern kerner og skær resten i mindre stykker. Kog stykkerne med skal i en gryde med vand til de er bløde. Blend det hele sammen med en stavblender/blender. Smag til med mere chili, salt, peber og krydderurter. Server dippen afkølet. Tips: - Server rodfrugtfritter eller ristet rugbrødsstave til. altomkost / Pia

Abonnér på krydderurter