Hjem / Opskrift Kategori / Fødevarefællesskab

Fødevarefællesskab

OdenseFF på landsdækkende TV

I går og i dag har TV2 lavet optagelser i butikken og hos Lars Skytte, som blandt andet leverer rabarberprodukter til os. Indslaget bliver vist - måske allerede i 19-nyhederne i aften, torsdag. Og ellers fredag, lørdag eller søndag. Mange hilsener Lisbet Indkøb

OdenseFF i TV2 Nyhederne

I eftermiddag kommer TV2 og laver optagelser fra butikken. Indslaget kommer sandsynligvis i nyhederne kl. 19 på fredag eller lørdag. Jeg vil servere smagsprøver på det nye parti rabarbersaft og på rabarberkompot fra Lars Skytte, som også kommer og deltager i optagelsen. Mange hilsener Lisbet, Indkøbsgruppen

Generalforsamling!

Marts er generalforsamlingstid! Sæt derfor kryds i kalenderen d. 28. marts, hvor vi afholder foreningens første generalforsamling siden den stiftendende. OdenseFF blev stiftet som forening d. 23. marts 2011. Du kan se vores nuværende vedtægter under fanebladet "Om OdenseFF" -> "vedtægter". Forslag til dagsordenen skalsendes til morten@odenseff.dk senest d. 14. marts. Den nuværende dagsorden kan ses ved at følge dette lille link:

Den Grønne Gryde

Odense Fødevarefællesskab Der er stadig ledige pladser til fællesspisningen d. 20. feb. Meld dig til på onsdag i butikken. . . . . . Først til mølle principet.

Masser af aktiviteter i februar!

Temperaturen er nede i det blå område! Hvad gør man? Finder sammen i fællesskab og tænker fremad! Her er lidt om OdenseFFs aktiviteter i februar. Mandag d. 6. februar er der møde i arrangementgruppen. Det er kl. 20 hos Morten, Dronningensgade 43, 1. Arrangementgruppen er dem, som planlægger udflugter, afholder arrangementer og tænker i kreative sociale aktiviteter.

5 personer efterlyses!

Den Grønne Gryde søger et nyt medlem. Vi er pt 5 i gruppen og vi arbejder sammen to og to, så derfor mangler vi en person. Gå ind på Den Grønne Grydes side på wiki og læs lidt om hvad din opgave vil være. 2 medlemmer efterlyses til at kokkerere d. 20 feb. hvor vi igen har fællesspisning. Der vil være 4 kokke ialt, 2 har allerede meldt sig, (husk det er vinterferie i den uge). Kokkene må meget gerne foreslå en menu. 2 medlemmer der er helt pjattet med at vaske op søges også til den 20. feb.

Glædelig jul og godt nytår!

Odense Fødevarefællesskab holder en velfortjent juleferie, efter nu at have leveret tonsvis af grøntsager i 2011! Tak for et rigtig godt år til alle, som gjorde det muligt. Vi er tilbage d. 4. januar, hvor du som altid kan bestille grønt, men der er stadig mulighed for at bestille kornprodukter hos Kragegården frem til midten af januar. Så benyt jer af tilbudet, mens I kan.

Arbejdsdag i butikken - Giv et nap med og gør butikken varm og hyggelig :)

Onsdag d. 7. dec. omrokerer vi butikken med henblik på i højere grad at gardere os imod den tiltagende vinter. Alle er meget velkommen til at give en hånd med. Se mere på http://odenseff.wikispaces.com/Butiksgruppen

Juhuu!! Et forum!

Nu er der kommet et forum på vores hjemmeside! Det er en glimrende chance at få diskuteret de emner og spørgsmål du må have og få inspiration og ideer fra andre medlemmer. Der er syv forum emner at vælge i mellem, der forhåbentlig omfavner alle aspekter af OFF. Hvis der er noget mangler, er vi selvfølgelige åbne for forslag. :) Der er også et forum for hver gruppe, hvor I kan drøfte opgaver, forslag, ol. Internt, på et sted. Gruppe forummer er skjult for ikke medlemmer, så I kan trygt skrive sammen uden fremmed indblanding.

Fællesspisning og varer fra Kragegården!

Nu på onsdag er der 2 ekstra lexede årsager til at tage ekstra kontanter med i butikken: Du kan melde dig til fællesspisning, som foregår mandag d. 28. november i Kærnehuset.  Det koster 50 mønter, store børn er halv pris, små børn koster gratis, og det bliver super hyggeligt. Morten Grønnegård, som er tovholder, vil være i butikken til at informere og svare på spørgsmål.

Sider

Abonnér på Fødevarefællesskab