Hjem / Opskrift Kategori / estragon

estragon

Grøntsagstærte

Grøntsagerne renses og skæres i mindre stykker.
Hytteosten og æggene røres sammen med grøntsagsblandingen.

Krydr med salt/peber/knuste sennepsfrø.

Blandingen hældes i en aflang tærteform og bages i 40 min. på 175 grader varmluft. 
Der drysses med revet ost, og tærten bager 10 min ekstra indtil osten er gylden.

Velbekomme :-)

Asparges i estragonmayo

Start med at skrælle alle asparges og knæk den træge ende af (tilføj et let pres til stænglen, og den vil selv knække af hvor det træge begynder). Gem skræller og bunde til aspargesolie

Blend mayoen lind med alle urter, og smag til med citronsaft, salt og tabasco. Det skal ikke være stærkt.

Posen uge 35

Så blev det tid til en pose igen...! Posen til uge 35 vil være lidt anderledes da der er kommet nogle nye varer på hylderne: Koriander, Holistia, øko Estragon, Holistia, øko 200 g. Vindruer (Frankenthaler, små og blå) Holistia, øko 1 stk Sukkermajs, Holistia, øko 1 bakke Cherrytomater á 200 g, Holistia, øko 200 g Grønne bønner, Holistia, øko 1 Selleri med top, Nørregården, bio 1 Hvidkål, Nørregården, bio 0.5 kg. alm. gule løg, Nørregården, bio 1 kg Ditta Kartolfer, Syrengården, øko 1 bundt Porrer, Syrengården, øko 0,5 kg Discovery æbler, Vellinge Frugt, øko
Abonnér på RSS - estragon