Hjem / Opskrift Kategori / blæretang

blæretang

Hønsebryst og Skorzonerrod

Skræl skorzonerrødderne. Husk at sætte dem i is- eller citronvand som de skrælles færdigt. Ellers bliver de misfarvede. 

Steg hønsebrysterne efter anvisning af slagter m.v. (tiden kommet meget an på alder og saltlage). Husk at de ikke må steges tørre, så bliver det en sej omgang istedet for en dejlig dyb smag af kylling.

Når brysterne er stegt, sættes disse til side i staniol, for at sætte sig. Skorzonerrødderne lægges på panden, og steges fire min på hver side. I de sidste to min tilsættes spinaten, der kun lige skal falde let sammen. 

Knækbrød med blæretang

20-30 stykker - alt efter hvor store tern man ridser dejen op i.

Posen uge 12

Denne gang får vi en anden slags tang der kan laves til pommes frites, og jeg har været heldig at opdrive nogle gulerødder. Det er ikke sikkert der er nok lange rødbeder, men så får de resterende bare almindelige rødbeder. Men vi kan da glæde os over at tømme landmændenes lagre inden de nye varer kommer om et par måneder...:) 1,5 kg Kartofler, øko, Venevad 50 g Vinterkarse, øko, Holistia 1 potte Purløg, øko, Holistia 0,5 kg lange Rødbeder, Bio, Nørregård 1 Hvidkål, Bio, Nørregård 1 kg Gulerødder, Bio, Nørregård 250g frisk blæretang, Nordshell 75 cl Rabarbersaft, øko, Skyttes
Abonnér på blæretang