Hjem / Opskrift Kategori / Økologi

Økologi

Infomøde for nye medlemmer og alle andre interesserede:).

Er du nyt medlem, kommende medlem, studerende, journalist, eller andet? Så kom forbi vores Infomøde i butikken i Pogestræde 22, d. 18. marts kl. 19.00, og hør mere om hvilke fordele du kan få ud af at være med i et fødevarefællesskab, hvilke arbejdsgrupper vi har, hvilke leverandører vi samarbejder med, hvile værdier og etiske overvejelser vi baserer os på, kommende arrangementer, og meget mere.

Vi byder vanen tro på lidt bagværk, så du må meget gerne melde dig til på odenseff@odenseff.dk, så vi kan sikre at vi har nok til alle.

Butikken har åbent

Så er der åbent i butikken. I dag er der i øvrigt også Kernegruppemøde kl. 19.00. Du er meget velkommen).
Den lille grønne kanin er til indsamling til de mere bæredygtige stofposer:).

Tags: 

13.03

1 kg. Belle de Boskoop æbler, Vellinge frugt
1 kg. Elstar Æbler, Vellinge frugt
1 kg. Sava kartoffel, Venevad
1 kg. Bagekartoffel, Venevad
1 kg. Pastinakker, Venevad
1 kg. Gulerødder, Nørregården
1 kg. Rødbeder, Nørregården
300 g. Grønkål, Broendegaarden

06.03

1 kg Sava kartofler, Venevad
1 kg bagekartofler, Venevad
1 kg pastinakker, Venevad
1 kg jordskokker, Venevad
1 hvidkål, Venevad
2 små græskar, Broendegården
300 gram grønkål, Broendegården
1 kg gulerødder, Nørregården
 

Fællesspisning i februar

Den 25. februar er der igen fællesspisning i Kernehuset. Det vil være muligt at melde sig til onsdagen inden - dvs. den 20. februar. Hvis du kunne tænke dig at give en hånd med i køkkenet eller med opvasken (og yde dine 3 timer), så skriv dig op i vagtskemaet på Den grønne Grydes wikiside. Her er der yderligere info om arrangementet. På vegne af den grønne gryde, Lise W.

Tags: 

Posen til uge 4

1 stk. Savoykål - Broendegården
1 stk. Concerto Græskar - Broendegården
2 stk. små hokkaido græskar - Broendegården
1 kg. Bagekartofler - Syrengården
1 kg. Ditta kartofler - Syrengården
1/2 kg. løg - Syrengården
1 stk. Selleri - Syrengården
1 kg. Pigeonæbler - Vellingefrugt

Mix up med bestilling af løg

Hej folkens, en forhåbentligt sidste updatering for denne uge. Pga. en mindre misforståelse med bestillingen, vil de sidste tyve kilo løg først ankomme til pakning imellem 16-17. Det skulle altså stadigt være muligt at afhente fra kl 16, men vil man være 100% sikker på ikke at skulle vente på at ens pose bliver pakket færdig, så kom efter 17. Mvh Asger (indkøb)

Tags: 

Posen uge 3

Der var mulighed for at få nogle lækre æbler ind, før sæsonen slutter, så de fylder godt i ugens pose. Ellers er der vinterafgrøder for alle pengene! 1 kg gule løg, Nørregården 1 kg gulerødder, Nørregården 1 kg persillerødder, Nørregården 1 Rødkål, Rødkålen, Nørregården 1 Knoldselleri, Nørregården 1 kg Topaz æbler, Holista 1 kg Piroutte æbler, Holista 0,5 kg Jordskokker, Holista Mvh Asger & Anders tlf. 22420242

Posen den 9. Januar

Så er der gang i biksen igen, og 43 heldige kan på onsdag den 9. januar hente en dejlig vinterpose med: 1 kg gulerødder, bio, Nørregård 1 kg rødbeder, bio, Nørregård 1/2 kg løg, bio, Nørregård 1 kg pastinakker, bio, Nørregård 1 kg Conference pærer, Vellinge Frugt 1 kg Belle de Boskoop æbler, Vellinge Frugt 1 pose vinterportulak, Holistia 1/2 kg jordskokker, Holistia Vi får løgene billigt, så bær over, hvis der er et enkelt dårligt iblandt. Jeg har bestilt lidt ekstra, så pakkefolkene kan sortere fra, hvis det er nødvendigt.

Ingen poser i dag

Der er desværre ingen poser i dag. Det skyldes en fejl i indkøbsgruppens vagtplan, at der ikke er blevet bestilt varer til i dag. Det beklager vi selvfølgelig meget. Jeg har netop sendt sms til alle, der har bestilt pose til i dag (bortset fra jer, som har skrevet 'set' på facebook. I skal sende en sms til mig, Lisbet Foged på 26289680 og fortælle, hvilken uge I vil have jeres 100 kr. overført til. Det vil fortsat være muligt at komme i butikken i dag og hente forudbestilt mel og bestille pose til de kommende uger. Mange hilsner Lisbet, Indkøb

Tags: 

Sider

Abonnér på Økologi