Hjem / Nyhed / Medlemsportræt - Jesper Bolo

Medlemsportræt - Jesper Bolo

Som et nyt tiltag laver vi som et fast indslag på hjemmesiden, en række små portrætter af forskellige medlemmer af foreningen. Formålet er at vise hinanden hvem vi er – vores fællesskab, engagement og mangfoldigheden i foreningen.

Har du også lyst til at udarbejde medlemsportrætter, så skriv til kommunikation@odenseff.dk. Vi har en interviewguide, du kan tage udgangspunkt i. Alle interviews lægges på hjemmesiden og facebook. 

 

Hvordan kom du med i Odense Fødevarefællesskab?

Jeg mødte et medlem, som reklamerede for jer og det syntes jeg bare lød alt for godt, så jeg tog med.

 

Hvad driver dit engagement?

Jeg syntes det lød som et rigtigt godt tilbud, en rigtig god pris, og så ville jeg prøve det af, og så da jeg konstaterede at alle de råvarer jeg fik de var rigtigt gode, så var jeg solgt lige med det samme. Så, gode råvarer til en god pris.

 

Hvilket af foreningens 7 principper er det vigtigste for dig?

Det vigtigste for mig det er helt sikkert vidensdeling. Jeg er selv underviser, så jeg går meget ind for vidensdeling og det kan man ikke få for meget af.
Alting er vigtig at udbrede viden om, men også det vi spiser, - især.

 

Vil du fortælle om en god oplevelse du har haft i Fødevarefællesskabet?

Jo, jeg var hernede til noget fællesspisning og det var nogle utroligt dejlige mennesker jeg mødte, så det var en positiv oplevelse, men man kan sige en anden positiv oplevelse var at komme hjem med en masse grøntsager om jeg ikke kendte, og så lagde jeg billeder af dem ud på facebook og fik folk til at hjælpe mig med hvad jeg skulle gøre ved det. Det syntes jeg også var lidt sjovt, om man kan kalde det en god oplevelse det ved jeg ikke, men det er i hvert fald en sjov oplevelse.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.

Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/odenseff.dk/public_html/sites/all/modules/rules/ui/ui.plugins.inc on line 0