Hjem / Nyhed / Medlem nr. 500 - Torben

Medlem nr. 500 - Torben

Jeg er 41 år og jeg er forsker i idræt og sundhed. Jeg er egentligt blevet sendt ned i Odense Fødevarefællesskab af min kone, som gerne ville have os meldt ind, og jeg var slet ikke klar over at I havde annonceret efter medlem nr. 500.

Vi går op i økologi og bæredygtighed og vi synes det er fedt at få mulighed for at få vores fødevarer meget billigere igennem et fødevarefællesskab. Både min kone og jeg har været aktive frivillige i forskellige foreninger og deres bestyrelser i mange år, så det afskrækker os ikke at man skal bidrage til fødevarefællesskabets drift. Tværtimod synes jeg egentligt at det er hyggeligt, og det kan være en god måde at møde folk på.

Vi er klar over at foreningen er fladt og demokratisk struktureret, og på den måde er det jo rigtigt nemt at blive inkluderet og få indflydelse som nyt medlem. Til at starte med vil min kone og jeg nok ikke deltage så meget i beslutningsprocesser, men det skyldes mest at vi har travlt med en masse andet for tiden, men på sigt er det bestemt en mulighed. 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.