Hjem / Nyhed / Kernegruppeportræt af bestyrelsesuppleant Mette

Kernegruppeportræt af bestyrelsesuppleant Mette

Mette - bestyrelsessuppleant

 

Hvad er din alder og dit erhverv?

Jeg er 45 år og jeg arbejder som investeringsrådgiver.

 

Hvor længe har du været medlem af Odense Fødevarefællsskab?

Jeg har efterhånden været medlem i 2 år.

 

Hvorfor er du bestyrelsessupleant?
 

Kort efter at jeg var blevet medlem tog jeg til en generalforsamling, og der manglede folk til at være suppleanter, så jeg tænkte at jeg godt kunne tænke mig at være lidt aktiv på den måde. Og det er jo en god måde at finde ud af hvad det her er for noget, og hvad den her forening går ud på.

 

Hvilke arbejdsområder har I typiske i bestyrelsen?

Jeg er suppleant, så jeg har ikke nogle faste opgaver. Til møderne er jeg en del af det på lige fod med alle andre. Man kan byde ind, hvis man har en holdning til noget eller et forslag, og jeg har påtaget mig at skrive til nogle fonde engang imellem, for at se om vi kunne få lidt ekstra penge derfra.

 

Hvilke gode oplevelser har du haft ved at være bestyrelsessuppleant?

Jeg synes at det giver noget indsigt og noget viden at være med i sådan en forening her. Det er sjovt at høre hvad der rører sig, og hvad folk tænker. Det er spændende at være med til at få nogle idéer til hvad vi kan gøre bedre eller anderledes.

 

Hvilke tiltag fra bestyrelsen er du særlig stolt af?

Jeg synes at man i denne forening er gode til at sørge for at alle har indflydelse og alle kan komme til orde. Der er ikke en der sidder og styrer det hele.

Og vi er ude mange steder, og har fået nogle flotte priser, og god reklame, så det kan vi sagtens være stolte af.

 

Udover at være bestyrelsessuppleant, laver du så andet i Odense Fødevarefællesskab?

Nogle gange har jeg taget nogle kassemestervagter. De kan være lidt svære at få besat, men det er faktisk rigtigt hyggeligt. Så får man hilst på alle de der kommer og henter grøntsager, og kan snakke lidt med hinanden, så det er faktisk meget sjovt.

 

Er der andet du vil tilføje?

Grunden til at jeg i første omgang meldte mig ind var at jeg gerne ville have mulighed for at købe nogle gode billige grøntsager. Vigtigst for mig var det at de er lokale og økologiske. Jeg syntes at det var rigtigt svært når jeg stod i supermarkedet og skulle vælge imellem fødevarer som var pakket ind i plastik og papir. Jeg synes det er spild af ressourcer. Det er derfor jeg er med. Det er fint der er fællesspisning og andre arrangementer man kan deltage i hvis man vil, men det er ikke det der tricker mig, for det kan være svært at finde tid til. Dét at støtte de lokale avlere og få nogle gode, sjove, friske ting, det er det vigtigste for mig.

 

Jeg synes at det kunne være rigtigt fint, hvis vi kunne få et bredere varesortiment, så man kan handle endnu flere varegrupper i foreningen. Men vi skal selvfølgeligt passe på at det ikke bliver for stor en udfordring, for det er jo frivillig arbejdskraft der driver foreningen.

 

Jeg håber at vi kan fortsætte, og at vi kan holde liv i vores forening i rigtigt mange år.

 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.