Hjem / Nyhed / Husk at overholde bestillingsfristen

Husk at overholde bestillingsfristen

Kære Fødevarefælle

 

En lille venlig reminder fra de gode folk i indkøbsgruppen, Sophie og Lisbet: 

 

"Det er vigtigt, at vi er fælles om at huske ikke at bestille uden for åbningstid. Vi har ikke ressourcer i indkøbsgruppen pt til manuelt at åbne og lukke webshoppen hele tiden, så det betyder, det er op til os alle som medlemmer ikke at bestille uden for åbningstid.

 

Hvis man er i tvivl om, hvorvidt man kan nå at bestille, kan man altid skrive til indkøberen (enten på mail - indkob@odenseff.dk eller på sms til nummeret angivet på hjemmesiden under ugens poser).

 

Helt konkret sker der det, at vi bestiller søndag hos gårdene, mens der så er nogen, der bestiller i webshoppen mandag. Så har vi for lidt varer at udlevere om onsdagen, og det er ikke ret nemt, at finde ud af, hvem der har bestilt for sent. Det kan være, vi slet ikke opdager det,  før kassevagterne står og har for lidt poser til udlevering.

 

Hvis vi ikke opdager det, er det derfor bare først til mølle, og således kan et medlem, der har bestilt rettidigt, komme forgæves. Det er selvfølgelig træls for alle!

 

Derfor: Husk lige at bestille før midnat fredag, medmindre anden åbningstid er oplyst på Facebook eller hjemmeside."

 

Og så en lille opfordring til sidst. Har du lyst til at have direkte indflydelse på, hvilke varer der kommer i poserne - så meld dig til at hjælpe Sophie og Lisbet i indkøbsgruppen, de klarer alt arbejdet helt selv for øjeblikket, men kunne godt bruge nogle ekstra hænder til at få hjulene til at køre rundt. Når du først er lært op, kan arbejdet kan udføres hjemmefra bag computerskærmen :-).

Hvis du synes, det lyder som noget for dig, så send en mail til indkob@odenseff.dk eller odenseff@odenseff.dk.  

 

Mange hilsner

Din Fødevarefællesskab


Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/odenseff.dk/public_html/sites/all/modules/rules/ui/ui.plugins.inc on line 0